fbpx

AVIZO mikrobiologinė sudėtis

Orientuota ne į bakterijų rūšių skaičių, bet į tarpusavio sąveiką, taip pasiekiant maksimalų efektyvumą mums – vartotojams.

Šiuo metu ji susideda iš 12 specialiai atrinktų bakterijų rūšių, kurių kolonijų dydį patvirtina atlikti tyrimai.

AVIZO bakterijų nauda įrodyta laboratoriniais tyrimais!

12 gerųjų bakterijų rūšių ir porūšių:

Pieno rūgšties ir Bifidobakterijos (įskaitant Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Limosilactobacillus fermentum).

Avižų raugas yra skaidulų šaltinis.

„Mąstyti yra sunku, lengviau patikėti“

Todėl rinkdamiesi iš gausybės reklaminių pasiūlymų, akimirkai stabtelėkite ir pasistenkite suprasti – kas yra kas? Norime ir tikimės, kad vartotojai, rinkdamiesi AVIZO, sąmoningai, o ne patiklumu įvertintų galimą naudą organizmui.

Organiniai junginiai nėra sintetiniai maisto priedai!

Dažnai painiojame organinės kilmės cheminius junginius su sintetiniais. Maisto priedai žymėjime turi indeksą „E” bei skaičių derinį. Organiniai junginiai nežymimi jokiais ženklais, bei nėra draudžiami maisto sudėtyje. Organiniams junginiams susidaryti reikalinga palanki terpė, būtent dėl šios priežasties AVIZO yra ekologiški!

„Stipri rūgštelė nuo negandų saugo”…

(iš Simono Daukanto 19-ojo amžiaus raštų)

Aleksandras Žarskus – tarsi vaikščiojanti sveikatos žinių bei kūno harmonijos enciklopedija…

Siūlome pasiklausyti Aleksandro Žarskaus paskaitų apie sveikos gyvensenos ir mitybos pagrindus. Šiomis paskaitomis siekiame sudominti žmones pradėti rūpintis savo organizmo sveikata ne tada, kai ji sutrinka, o nuo jaunų dienų, bei suprasti tam tikras sąlygas, kodėl mus užklumpa liga? Pateikiama informacija yra Aleksandro Žarskaus subjektyvi nuomonė, paremta rašytiniais šaltiniais, kurie minimi paskaitose. Tikime, kad ši informacija padės surasti sveikatos kelią tiems, kas jo dar nerado…

Kviečiame bendrauti ir užduoti rūpimus klausimus, pasiūlymus, pastabas. lauksime Jūsų komentarų, po kiekviena laidos dalimi. Dėkojame!

Nuoroda į AVIZO Youtube kanalą rasite čia: (AVIZO Edukacinės Paskaitos su Aleksandru Žarskumi)

Nutarėte išbandyti AVIZO raugus? Spauskite ČIA